FAQ

Dine spørgsmål

Hurtige svar om Christ's Heritage Home

Generel

Svar på generelle spørgsmål om Christ's Heritage Home.

1

I en tid hvor livsstilsblogs er overalt, ser vi som reformerte kristne, der underviser vores børn hjemme i Norden, en mulighed for at løfte en særlig røst, der er unik for vores families profil.

2

Bed gerne for vores familie. "En retfærdigs bøn formår meget, stærk som den er." (Jak. 5,16). Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hvis du er interesseret i at støtte vores hjertesager og samarbejde med os, skriv til os.

3

Vi er Kristi efterfølgere i den reformerte baptisttradition og tilslutter os fuldt ud den 2. baptistbekendelse fra London (1677 / 1689).

Specifik

Svar på nogle detaljer om vores familie.

4

Vi har syv børn, fire sønner og tre døtre.

5

Selv om vi ikke er missionærer i klassisk forstand, udsendt af en kirke eller missionsorganisation, bestræber vi os som Kristi efterfølgere på at leve evangelisk, som en by der ligger på et bjerg for Kristus Jesus (Matt. 5,14-16).

I forbindelse med et fremtidigt kald til pastorembedet søger Michael under bøn, missionærstøtte. For at høre nærmere, kontakt os.

6

Vi er en del af vores elskede Kristuskirken i Viborg, hvor vi tjener under ledelse af vores bror i Kristus og kære hyrde, Pastor Eric Apingi. Kom og vær med os om søndagen kl. 10:15 (i ulige uger) og kl. 16:15 (i lige uger)!

7

Vi hjemmeunderviser vores børn med en alsidig tilgang, inspireret af Charlotte Mason-filosofien, med et familiecentreret, bibelsk fundament.

da_DK